Over ons

Arkenbouw Post is sinds 2004 actief in de woonarkenbouw. Een bijzonder familiebedrijf, dat profiteert van de kracht van samenwerking. Arkenbouw Post staat voor wonen, werken en leven op het water.

Voor veel mensen is wonen op het water een droom. Arkenbouw Post helpt u graag om die droom in vervulling te laten gaan. Arkenbouw Post is gespecialiseerd in woonarkenbouw, renovatie, onderhoud en betonreparatie. Met Nederland als werkgebied heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld in alle disciplines die te maken hebben met wonen op het water. Een team van ervaren specialisten vertelt u graag over de mogelijkheden en de onmogelijkheden van wonen op het water.
~  Watervilla's met één, twee of drie woonlagen, splitlevel woonarken, eigen ontwerpen.
~  De keuze voor het materiaal.
Er is veel meer mogelijk dan u denkt.

Het hele bouwproces vindt plaats in eigen, overdekte dokken in Marknesse. Het casco van beton en de opbouw in houtskeletbouw wordt door eigen vakmensen gerealiseerd met de allernieuwste technieken. Geen massaproductie, maar absoluut maatwerk. Jarenlang vakmanschap in scheepsbetimmering en woonarkenbouw maken van Arkenbouw Post een solide en betrouwbare partner. Met een combinatie van persoonlijke aandacht en kennis, ervaring en vakmanschap is Arkenbouw Post uw partner in waterwonen en waterwerken.

Arkenbouw Post is voor uw waterwoning het vertrekpunt.